Köszöntjük a Schöll Ékszer Weboldalán!

Cégünk aranyékszerek készítésével foglalkozik.
Fő tevékenységünk eljegyzési és házassági gyűrűk készítése, de más kívánságokat is szívesen teljesítünk - legyen szó akár fülbevalóról, kar- és nyakláncról vagy egyéb, nemesfémből készült dísztárgyakról.

Tekintse meg széles választékunkat, és kérjen ajánlatot!

Törtarany beszámítás rendkívül kedvező áron

Vásároljon olcsóbban!

 

Hozza be hozzán bármilyen arany ékszerét! Mi rendkívül kedvező áron beszámítjuk új ékszerének árába!

Részletekért kattintson a képre!

Valóra váltjuk álmát!

Amennyiben megtetszik egy termékünk, de kis változtatással még jobban tetszene, állunk elébe.
Meglátott valahol egy szép ékszert? Rajzolja le, vagy küldje el a fotóját! Mi elkészítjük.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mesélje el!
Valóra váltjuk álmát, mivel mi saját magunk készítjük a termékeinket.

Legyen ön is a partnerünk!

Országszerte számos partnert, viszonteladót szolgálunk ki jelentős árkedvezménnyel.
Legyen ön is a partnerünk!

A részletekről érdeklődjön az elérhetőségeinken!

Vásároljon a gyártótól kedvezőbben!

Keresés & rendezés

Összetett keresés
és rendezési sorrend

• Melyik kategóriában •

• Árhatárok •

Mettől

Meddig

Sikertelen adatbázisművelet.
aszf.php:18 {require()}
Expression #1 of ORDER BY clause is not in SELECT list, references column 'schollek_store01.yis_itemoption.opt_order' which is not in SELECT list; this is incompatible with DISTINCT
SELECT DISTINCT opt_name, yis_item_variant.variant_id, variant_name 
       FROM yis_item_variant
       JOIN yis_variant USING (variant_id)
       JOIN yis_itemoption ON yis_variant.opt_id = yis_itemoption.opt_id WHERE opt_search = 'yes' 
       ORDER BY opt_order, opt_name, variant_order, variant_name

• Termékjellemzők •

Kialakítás

Kövek száma

Szélesség

Szín

ha mindegyik feltétel teljesül
ha legalább 1 feltétel teljesül

• Megjelenítési sorrend •

Általános szerződéses feltételek (ÁSZF)

Kérjük, mindenképp olvassa végig!

Az eladó adatai

Schöllékszer Kft.
Webcím: www.schollekszer.hu
Adószám:14232288-2-08

Cím: 9400 Sopron, Tárczy-Hornoch Antal u. 4.

Levelezési cím: 9400 Sopron, Tárczy-Hornoch Antal u. 4.
Telefonszám: (06-99) 317 116
Ügyvezető: Schöllné F. Tünde és Schöll Gábor ötvösmester

Ajánlatkérés és megrendelés

Webáruházunk a szokásostól eltérően több lépcsőben működik. Ennek célja, hogy az ékszer elkészítése előtt minden szükséges részletet - és természetesen a végleges árat is - pontosan egyeztessük Önnel. Így nem fordulhat elő, hogy valami félreértés folytán olyan terméket gyártsunk le, amely nem az Ön elgondolása szerint való.

 • Az első lépés mindenképpen egy ajánlatkérés, ami nagyban hasonlít ahhoz, amit másutt a megrendelés feladásának hívnak. Miután Ön a kosárba rakta azt az ékszert (akár többet is), amely iránt érdeklődik, elküldi az erre vonatkozó ajánlatkérést, melyhez rövid szöveges kiegészítést is fűzhet. Az ajánlatkérés Önt semmire sem kötelezi.
 • Az ajánlatkérést a program automatikusan visszaigazolja. Ezt követően Önnek meg kell várnia ajánlatunkat, melyet az ajánlatkéréskor megadott email címre küldünk. Az ajánlat elküldése előtt szükség esetén emailben vagy telefonon egyeztetjük ill. pontosítjuk a szóban forgó ékszer elkészítésével kapcsolatos részleteket.
 • Azzal, hogy Ön az ajánlati emailben elhelyezett linken kattintva az ajánlatot elfogadja, megtörténik a megrendelés, illetve létrejön és hatályba lép köztünk az azzal azonos tartalmú szerződés. A szerződés tárgya ily módon a schollekszer.hu internetes áruházban található egy vagy több árucikk legyártása és szállítása. Az árucikkek jellemzőit a hozzájuk tartozó konkrét oldal tartalmazza, amit az ajánlat az Önnel történt egyeztetés eredményeként felülírhat ill. módosíthat.
 • Ha a kapott ajánlat valamely részlete Önnek nem felel meg, további egyeztetés lehetséges, amit újabb ajánlat elküldése zárhat. Ha Ön egyik ajánlatot sem fogadja el, ill. jelzi, hogy eláll az ajánlatkéréstől, akkor ajánlatkérését töröljük.

Vételár, fizetési feltételek

Az árucikkek mellett feltüntetett ár alapesetben az árucikk vételára, amely az általános forgalmi adót is tartalmazza. Ezt az árat azonban a ténylegesen igényelt (egyeztetett) és ezzel összhangban felhasznált alapanyagok, kövek jellege és mennyisége még befolyásolhatja. A végleges vételárat az Ön által is elfogadott ajánlat tartalmazza.

Megrendelésével - vagyis az ajánlat elfogadásával - Ön vállalja, hogy a megrendelt árut átveszi, és az elfogadott ajánlatban feltüntetett vételárat maradéktalanul megfizeti.

Szállítási feltételek, határidők

A szállítás és a vételár kiegyenlítése postai utánvéttel történik. A megrendelt árut az ajánlatkéréskor megadott címre küldjük, névre szóló értéklevélként. Minden árut légbuborékos biztonsági csomagolással látunk el. A raktáron lévő árucikkeket kb. 2-3 munkanap alatt szállítjuk. Ha a megrendelt árucikk nincs raktáron, akkor a szállítási határidőt ajánlatunk tartalmazza. A termék szállítási költsége a vevőt terheli.

Az árucikkek cseréje

A megrendelt ékszert szükség esetén egy alkalommal ingyenesen újraméretezzük. Az ékszer hozzánk való eljuttatása és visszaútja, valamint az esetleges anyagfelhasználás költsége is a vásárlót terhelik.

Kérjük, hogy ha átvételkor sérülést észlel az átvett terméken, a lehető leghamarabb értesítsen bennünket valamelyik elérhetőségünkön!

A vásárlástól való elállás joga

Ha a megrendelt termék raktáron van (tehát nem egyedi igények alapján legyártott darabról van szó), és még nem adtuk postára, a megrendelés minden fizetési kötelezettség nélkül visszamondható.

Sikertelen kézbesítés

A vevő hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben vevőt terhelik.

Adatvédelem

A birtokunkba jutott adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag a megrendelések teljesítéséhez és vásárlással kapcsolatos ügyintézés céljaira használjuk fel. Az Ön adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve a szerződés teljesítésekor a szállítási alvállalkozónkat. Adatainak kezelésekor az 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

 

Kapcsolat

Cím: 9400 Sopron, Tárczy-Hornoch Antal utca 4.

Telefon: (06-99) 317-116

E-mail: info [kukac] schollekszer.hu

Schöll Ékszer

SCHÖLL GÁBOR ötvösmester: (06-70) 335 42 32

SCHÖLLNÉ F. TÜNDE: (06-70) 295 36 35